Vítejte na stránkách privátního malkéře RK-reality Roman Klabouch zabývající se obchodem s nemovitostmi, u kterého je klient vždy na prvním místě.

 Pracuji pouze exkluzivně s osobním přístupem a individuálním řešením každé zakázky.

K realitám jsem se dostal  v roce 2004. Tuto profesi jsem si vybral, protože je velmi různorodá a hlavně mi dává smysl.  Každý prodej byl jiný, stále je zde něco nového a to mne nutí být nestále ve střehu.

Reality mne opravdu baví a myslím si, že je to na mé práci vidět. Jednám vždy otevřeně, to na čem se spolu dohodneme, na 100 % platí. Nejsem tuctový makléř, jakých je kolem tisíce. Nejdu s davem a často dělám věci jinak. Do své práce vkládám spoustu energie a nápadů. Hledám řešení, postupy a cesty. Každý případ je pro mě výzvou, každý klient je partnerem.

Při své práci poznávám mnoho skvělých pozitivních lidí, dozvídám se jejich příběhy, životní cesty, radosti i smutky. Naslouchám vašim potřebám a snažím se pomoci v někdy i velmi komplikovaných situacích. 

Spolupracuji s týmem odborníků a tím pádem vám můžu nabídnout komplexní služby od A do Z.
Je pro mne důležité, aby byl klient vždy maximálně spokojen a aby se na mne neváhal obrátit v případě potřeby znovu.
Na konci každého obchodu mě nejvíc těší pohled na kupující ve chvíli, kdy si přebírají klíče od nemovitosti. Nadšení kupujícího i prodávacího mi dává energii do další práce.

Potkáme se? První krůček je na vás. S dalšími vám pomůžu.

Řídím se heslem „Client For Life“ tedy „klient na celý život“.

 

 

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně